مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن متهم با حکم جلب سیار

با سلام و احترام
متهمی بواسطه چک بی محل در دادگاه کیفری به یکسال حبس محکوم شده و حکم جلب سیار برای ایشان صادر شده و متواری هستند آیا راهی برای یافتن محل زندگی یا اختفا آن از نظر قانونی وجود دارد؟ اگر وکیل می تواند پیگیری کند هزینه آن به چه صورت می باشد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

جواب سوال اول
تنها باید در این خصوص صبر نمود و یا مکان هایی که مورد تردد محکوم علیه است را مورد بررسی قرار داد
سوال دوم: هزینه مربوط به پیگیری وکلا بر مبنای قرارداد خصوصی بین وکیل و موکل خواهدد بود از این رو باید به جهت اعلام هزینه مرتبط حتما به وکیل مراجعه نمایید
شما می توانید در این خصوص نسبت به استخدام و یا مشاوره بیشتر با همکاران محترم دادراه و یا بنده تماس حاصل نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مدت زندان روشن می نمایدکه وجه چک زیاد نیست لذایافتن این افرادمتواری به سادگی نیست حتی ازطریق وسایل مخابراتی حمایت نمی شوید،مواظب بقیه پولتان باشید