مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام بنده زوجه بخاطر فحاشی و بددهنی همسرم و نداشتن امنیت ابرویی و امنیت جانی درخواست طلاق دادم زوج میگه طلاق نمیده درخواست ازدواج مجدد داده که رد شد ولی اعتراض زد که تجدیدنظر کنن که رای از دادگستری استانمون آمده که بازم رد شده و نوشته رای آخر و قطعی است. سوالم اینه که یعنی تا منو طلاق نده نمیتونه ازدواج کنه یا بازم میتونه درخواست بده؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورت برخی شرایط ازجمله عدم تمکین زن می تواند درخواست ازدواج با زن دیگری راکند