مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من ده سال ازدواج کردم الان دوتا بچه دارم شوهرم میخاد طلاقم بده سه دونگ خانه به اسمم هست دو دونگ خونه تو مهریه ام هست به اضافه دویست تا سکه بهار آزادی این سه دونگ جزو مهریه ام هست ؟
اگه من نخام جداشم شوهرم میتونه راحت طلاقم بده؟

پاسخ ها :

هاله  نيله بروجني

هاله نيله بروجني :

سلام
شوهرتون تا زماني كه كليه حقوق مالي شما را پرداخت نكنه نميتونه طلاق بده

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

همسرتون باید کل مهریه و نفقه و اجرت المثل شما پرداخت کند بعد شما را طلاق دهد . و شما اگر نمی خواهید طلاق بگیرید تحت هیچ شرایطی قرار مهریه اقدام نکنید تا قسط بندی صورت گیرد و طلاق شما راحت صورت گیرد . با وکیل مشورت کنید