مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارمندان دولت در استان خراسان رضوی

بیش از سه ماه است معاونت هنری یک اداره کل جواب نامه های ما را نمی دهد چون برای یک پروژه که تولید کننده داشته آنها می خواستند به موسسه مورد نظر خودشون که مال اقوامشون هست بدهند که با اصرار تهیه کننده موسسه ما آن را برگزار کرده و همه مجوزهای قانونی را هم داشته ایم. برای پروژه های بعدی جوابگوی ما نیستند و به اصطلاح لج کرده اند. مواردی هم مستند مبنی بر درخواست های فراقانونی ازشون دارم و الان نزدیک چهارماه است من مونده ام. حراست و بازرسی همون اداره هم یک ماه است که شکایت کرده ام ولی کاری نکرده اند. می خواستم بدونم در مشهد برای شکایت به دادگاه به کجا مراجعه کنم؟ چون الان انگار ممانعت از حق قانونی من ایجاد شده و پرسنل من بیکارند. ممنونم. مجوزهایی را با همان شرایط برای موسسات همکار صادر میشه ولی برای من نه.

پاسخ ها :

بابک  پورقهرمانی کل تپه

جناب آقای بابک پورقهرمانی کل تپه:

سلام.بهتر هست از دیوان عدالت اداری اقدام کنید.

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام.ازاداره مربوطه به دیوان عدالت اداری شکایت کنید