مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان

ملکی فروختم که داخلش مستاجر بود. مستاجر به من گفت تا موعد تحویل به خریدار خالی می کند و حالا می گه خالی نمی کنم. خریدار هم چک اولش به مبلغ 200 میلیون برگه خورد برگشت زدم که طبق قرارداد حق فسخ و گرفتن پنجاه میلیون داشتم به عنوان ضرر. با خواهش بنگاهی و خانمش گذشت کردم و پول عرض دو ماه 195 میلیونش و داد تیکه تیکه و پنج میلیون و نداده هنوز داخل قرارداد پولهایی که داده و برگشت چکش قید شده. وام هم به نامش نزده. حالا موعد تحویل خونه شده و میگیم خونه دیگر برات بگیریم این چند ماه و میگه نه من برم جای دیگه نه وام می کنم به نامم. نه باقی پولتون و میدم نه پول اون خونه ای که برام می گیرید. توروخدالله راهنمایی کنید. مبلغ مانده پول 60 میلیون. مبلغ وام 50 میلیون و پنج میلیون از مبلغ چک برگشتیش و نداده. حالا می خواد شکایت کنه. اسباب اثاثیش و راه دادیم تو پارکینگ براش خونه بگیریم اونم از پارکینگ در نمیاره.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام بنده الان متوجه سوال شما نشدم پول شما پرداخت نشده بعد طرف مقابل میخواد طرح دعوا کنه؟ الان مشکل عدم پرداخت پول هست یا مستاجر؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نظ من مراجعه به وکیل و ارایه مستندات است هرچند به دلیل استرس فرض وال شما مشخص نیست و به خوبی نتوانستید دغدغه ذهنی و سوال خود را مطرخ نمایید