مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه شرکت در تعزیرات و شورا و مسئله چک

سلام من مهر 95 قرارداد دکوراسیون داخلی(کابینت، نقاشی، کناف، کاغذدیواری، برق، پرده سالن) با یه شرکت بستم. کل مبلغ رو نقد پرداخت کردم. فقط 2میلیون چک به تاریخ 2ماه بعد از پایان کار دادم. قرارداد27 روزکاری بود ولی مبلغ دیرکرد مشخص نشده بود. 2روز بعد از پایان قرارداد به علت جا نرفتن لباسشویی و یخچال و اختلاف نظر مجبور به شکایت به سازمان صنعت و معدن شدم چون یه ورق جلوی من گذاشتن که هر طور صلاح بدونند طراحی رو تغییر میدن و گفتن اگر امضا نکنی کار رو تعطیل میکنم. در این زمان متوجه شدم هزینه بسیار بیشتری از من دریافت کردند. حدودا 8میلیون. کارشناس اتحادیه درودگران اومدند و ایرادات رو بهشون اعلام کردند. شرکت ایرادات رو برطرف کرد بقیه کار را هم انجام دادند بجز پرده سالن و 4عدد صندلی (فراموش کردیم در قرارداد ذکر کنیم)به تاریخ 39روز بعد از پایان قرارداد. مجبور به شکایت در تعزیرات شدم. شرکت علت به اتمام نرساندن کار را اشتباه در نوشتن نام چک اعلام کرد. چک صحیح به دستور قاضی صادر شد ولی بشرط آنکه نزد سازمان بماند تا کار تمام شود. شرکت قبول نکرد. چون چک ناصحیح امضاش رو درآورده بودم بدستور قاضی دوباره یک چک عین چک اول صادر کرده و به شرکت دادم. کار کارشناسی شد و شرکت به 7میلیون گران فروشی و 19میلیون جریمه محکوم شد. در تجدیدنظر بدستور قاضی دوباره کار کارشناسی شد. اینبار به19هزار تومن گران فروشی محکوم شد. درمورد خسارت دیرکرد هم مبلغ3900 رای بدوی بود که به مراجع حقوقی ارجاع شده. درحال حاضر شرکت 2میلیون چک را در دادسرا شکایت کرده من را متهم کردندکه چکشان را پاره کردم. یک وکیل بمن گفت پرونده تعزیرات را رها کرده و کارشناس تامین دلیل آوردم که آن هم ارزش کار انجام شده را 6 میلیون کمتر از پرداختی من ارزشگذاری کرد. الان من به چه طریقی میتونم حق خودم را بگیرم. ضمن اینکه پرده سالن هم خودم 8ماه بعد قرارداد نصب کردم چون اظهارنامه دادم ولی شرکت پاسخی نداد. درضمن از ابلاغ رای تجدیدنظر تعزیرات 3ماه فرصت اعتراض در دیوان عدالت اداری را دارم که 2ماه فرصت من باقی است. ازچه طریقی و ارگانی میتونم حقم رو بگیرم؟ درضمن از کارشناس 3نفره به کانون کارشناسان شکایت کردم که با تایید هیئت مدیره کانون تشکیل پرونده انجام شده که منتظر تعیین وقت هستم. در آخر شرکت در تمام زمینه ها فاقد پروانه کسب بوده و همینطور در دارایی شرکت را غیرفعال اعلام کرده است. لطفا راهنمایی کنید که دیگه مسیر اشتباه نرم. ممنون

پاسخ ها :

بابک  پورقهرمانی کل تپه

جناب آقای بابک پورقهرمانی کل تپه:

سلام.بهتر است از طریق دادگاه درخواست جبرات خسارت کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این مهم از طریق وکیل جامع الشرایط به صورت جدی پیگیری شود مطلوب تر است چراکه نیاز به مطالعه مستندات مربوطه در این مورد حیاتی است

شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران ارجمندم در دادراه تماس حاصل فرمایید