مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و حق

سلام من الان حدود ٥ سال شوهرم با قولنامه جعلی و ضرب و شتم من و پسرم بيرون انداخته و برای نفقه هم اقدام كردم ماهی ٢٠٠ برای خودم و ماهی ١٥٠ برای پسرم دادگاه حكم داده و پرداخت می كند و برای طلاق يه وكالت نامه محضری در سال های پيش به من داده است
1: من درخواست منزل كردم كه مشهد يک آپارتمان به دادگاه گفته گرفتم ولی هنوز من و پسرش را به آنجا نبرد چه بايد بكنم
2: آيا من از طريق نداشتن نزديكی می توانم عسر و حرج بگيرم و طلاق بگيرم
3: آيا من نفقه را می توانم افزايش بدهم
4: آيا اگر آن وكالت نامه را باطل كنم به نفعم هست
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال وقتی وکالت نامه رسمی بلاعزل اخذ اجازه طلاق از همسرتان دارید دیگر ضرورتی به اثبات عسر و حرج (مشقت شدید) در زندگی زناشویی جهت دریافت حکم طلاق نیست . شما در فرض سؤال باید تقاضای طلاق توافقی از دادگاه صالح بنمائید بدین شکل با وکالتنامه رسمی یاد شده برای همسرتان وکیل دادگستری اختیار نمائید و وکیل مزبور به اتفاق شما دادخواست طلاق توافقی را تنظیم و هر دو دادخواست را امضاء می نمائید .خودتان نیز به عنوان اصیل دعوی در دادگاه مزبور شرکت می نمائید. وقتی شوهر علاقه ای به همسرش نداشته باشد و به او وکالت رسمی در اجازه طلاق بدهد ، در اینصورت زوجه نباید لحظه ای در مطلقه نمودن خود درنگ نماید . تا مهر و محبتی بین زوجین وجود نداشته و یا برقرار و استوار نباشد به ویژه اینکه مهر و محبت و علاقه ای از سوی زوجه بر قلب مرد جاری نباشد چاره ای جز طلاق نیست .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

ـ با توجه به وکالتنامه ای که دارید می توانید برای طلاق اقدام نمایید و لزوماً نیازی به اثبات عسر و حرج نمی باشد
ـ برای افزایش نفقه خود یا فرزند تون می تونید دادخواست تعدیل نفقه را مطرح کنید.