مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

با سلام خدمت شما وکلای محترم و خسته نباشید برای پرونده بنده که شاکی بودم قاضی رای داد که به نفع بنده بود اما موقعی که رای را صادر کرد در حضور متهم و شاکی بود که رای حضوری و قطعی بود یعنی به هیچ عنوان جای اعتراض وجود نداشت بعدش از اجرای احکام برایم پیامک آمد که برای پیگیری پرونده بروم رفتم برام گفتن پرونده تو اجرای احکام نیست ارجاع داده شده برای همان قاضی با کمال ناباوری رفتم پیش قاضی که گفت شاکی اومدن اینجا پرونده را برا تجدید نظر فرستادم به ایشان گفتم رای که قطعی هست و جای اعتراض وجود نداشته چرا اینکار رو کردی گفتن اشتباه شده آیا همچین چیزی وجود دارد پرونده از اجرای احکام برگرده بعد چند ماه حالا رفته برای اعتراض منی که خبر ندارم حالا چکار میتوانم انجام دهم ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .بله .موضوع پرونده چی بوه ؟و چرا رای قطعی?لطفا پاسخ بدهید تا راهنمایی کنم