مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

بنده درخواست تمکین دادم خانمم در مقابل گفته که شوهرم چندین سال اخلاق خوبی نداره و هم اکنون نیز از من و برادرانم در شعبه بازپرسی طرح شکایت کرده است پس امنیت جانی ندارم. قاضی خانواده به شعبه بازپرسی نامه داده که تحت چه عناوینی از آقای فلانی شکایت شده است نه من از خانمم و برادرانش. (ضمنا خانم و برادرانش علیه من شکایت متقابل مبنی بر توهین و تهدید و افترا داشتند)
هدف قاضی آیا رد تمکینه؟ یا میخاد بدونه من ضرب و جرح داشتم یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام باید منتظر نتیجه رای بمونه احتمالا قرار اناطه صادر خواهد نمود یعنی توقف رسیدگی تا صدور حکم کیفری