مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مجازی

سلام. بنده یه سه سال پیش به علت سردی و بی توجهی و بی محبتی بیش از حد همسرم وارد یه رابطه مجازی با یه آقا شدم که کلا 3 ماه هم نشد و تو این مدت من عکس بی حجاب برای ایشون فرستاده بودم. نمیدونم چطور خواهرشوهرم از گوشی من از چت ها عکس میگیره و عکس های مبتذل و لختی منو که من برای اون آقا نفرستاده بودم اما تو گوشیم بوده (خیلی عذر میخام. صریح میگم که درست راهنمایی بشم. عکس ها از بالا تنه من لخت بود عورت مشخص نیست. اما فک کنم جنسی حساب بشه) من مطمئنم که خودم نفرستادن اون عکس ها رو اما نمیدونم خواهرزاده و خواهرشون فرستادن یا نه، آخه من سر این عکس ها با اون آقا کات کردم و توبه کردم و چسبیدم به زندگیم. بعد 3 ماه خواهرشون میره به ایشون نشون میده و ایشون منو زندانی کردن و مدام شکنجه میکردن در حدی که تو کتک ها فقط سر منو با لگد و مشت و کوبیدن به دیوار و کشیدن موهام میزد و میگفت به صورت و بدنت نمیزنم مبادا بری پزشکی قانونی. من هرچی قسم خوردم باور نکرد قرآن و پرت کرد و گفت فقط و فقط باید از مهریه ات بگذری. به زور کتک و تهدید به بی آبرویی و مرگ منو برد بخشیدم. قرار بود بیاد طلاقم و بده که بعد به مدت اومد دید من تو بیمارستانم بخاطر خودکشی و.... پشیمون شد و گفت میبخشمت و بریم با هم زندگی کنیم. 3 سال تقریبا خوب یا بد زندگی کردیم من یه هفته به عید بعد از کلی دکتر رفتن و باردار شدن تو 3 ماهگی سقط کردم بعد سقط رفتارشون بد شد تا اینکه 40 روز پیش یه مدت شب ها نیومد و منو میفرستید خونه پدرم تا تنها نمونم. بعد هم که من اعتراض کردم گفت من تو این سه سال اون عکس ها از جلو چشمم کنار نمیرفته و داشتم بازی میکردم باهات تا ازت انتقام بگیرم. اینم بگم چه سه سال پیش چه الان ایشون دوست دختر دارند. الان گفت بریم توافقی جدا شیم منم اقدام کردم گفت جهیزیه تو ببر، آوردم، خودشم خونه رو تخلیه کرد و تحویل صاحب ملک داد. امروز وقت مشاوره اول بود. از دیروز نیومدن، و گفتن به حالت تهدید که 17 م برام بزن به کارت وگرنه میرم عکس ها و چت ها رو تو کل فامیلت پخش میکنم و میرم دادگاه حکم شلاق برات میگیرم. میگه این 17 تومن و برات طلا خریدم. که قبلا با نظر خودش فروخته بودیم یه زمین کوچیک تو محل ضعیف با اجازه خودش بنام من به عنوان مهریه ام خریدیم. امروز نیومد مشاوره. و گفته تا جمعه اگه پول و ندی میرم در تک تک خونه های فامیلتون عکس ها رو نشون میدم بعدم میندازم زندان و شلاق..... من با یه وکیل صحبت کردم گفتن که برم دادخواست تهیه مسکن و اسباب منزل و نفقه جاریه به مبلغ 1200 بدم تا بتونم امتیاز بگیرم و توافق کنیم برا جدایی. الان من با چه چیز هایی قرار روبرو بشم؟؟؟. آیا اینکه این اشتباه من مال 3 سال پیشه و من نه گوشی و خط اون زمان و دارم و اینکه توبه کردم تو این سه سال دست از پا خطا نکردم تو نظر قاضی تاثیری داره؟ من نمیتونم اون چت ها رو کاملا حاشا کنم؟ آخه خودش هم با یه خانم خراب رابطه داشت من دیدم چت مخفیشو ولی منکر شد و سریع همچی رو پاک کرد و زیر بار هیچی نرفت. اما داره منو بازی میده و مدام تهدید میکنه. نظرتون لطفا بهم بگید و اینکه جزئیات و گفتم که با جزئیات بیشتر راهنماییم کنید تا بدونم تو دادگاه چطور صحبت کنم. خیلی خیلی ممنون میشم بدون قضاوت راهنمایی کنید. چون کسی از شرایط واقعی زندگی دیگری خبر نداره. خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
طرح سوال و پاسخ آن در این مقوله جایز نیست
اصلح ان است که حتما از مساعدت یک وکیل معتمد برخوردار شوید ورود به دعوا بدون وکیل برای شما آسیب های جدی ممکن است همراه داشته باشد .

با تشکر سیدعلیرضا سیدآقائی