مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام. من بابت مهریه همسر باید 20 سکه پیش بدهم و برای تهیه این تعداد سکه فقط میتوانم سهم الارثم را بفروشم به برادرم. در حال حاضر همسرم رفته اجرائیات برای معرفی اموال جهت توقیف که ارث بنده را نیز معرفی کرده و یک قطعه زمین هم دارم.
حالا اگر من سهم الارث خود را بفروشم که سکه های پیش قسط مهریه را تامین کنم رد مال یا رد دین محسوب نمی گردد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام اگر توقیف شده باشد که شما اجازه فروش ندارید مگر اینکه با رضایت همسرتان از توقیف خارج کنید و همچنین اگر پیش قسط را بپردازید دیگر دینی نخواهید داشت.

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ضرورتی به فروش سهم الارث به برادرتان نیست حتی فروش سهم الارث می تواند به عنوان معامله صوری به قصد فرار از دین قلمداد گردیده که مجازات کیفری در پی دارد . بهترین راه حل اینست یا 20 عدد سکه طلا بهار آزادی را بطور یکجا و نقدی به نحوی با دریافت قرض از بستگان یا آشنایان خود تامین نمائید یا با توافق کتبی با همسرتان در اجرای احکام بطور اقساط بپردازید و یا سهم الارث خود را به همسرتان یا واحد اجرای احکام معرفی نمائید تا توقیف و به فروش رسیده و محکوم به از آن استیفا گردد.