مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه زوجه از سهم الارث پدری زوج

اینجانب قبل از دادخواست مهریه همسرم سهم الارث پدری خود را به مادرم به صورت محضری به نام زدم. میخواستم بدونم آیا در قانون جدید مهلت زمانی خاصی وجود دارد یا خیر؟ و ایا ایشان می توانند در این مورد کاری کنند؟ البته ناگفته نماند که اینجانب قبل از به نام زدن سهم الارث یک شکایت در مورد عدم تمکین خانومم زده بودم و ایشان هم از بنده برای نفقه شکایت کرده بود. اما شکایت مهریه برعلیه من بعد از تاریخ سند زدن محضری صورت گرفته. سوال بعدی من در مورد عدم تمکین است ایا من میتوانم در دادگاه عدم تمکین درباره اعتیاد خانومم به شبکه های مجازی با اسناد مربوطه استناد کنم و دلیل قابل توجهی برای قاضی هست یا خیر؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن گرامی
اوّل. اگر مشخص بشه که به قصد فرار از دین این کارو کردی، تحت شرایطی بله
دوّم. در مورد سئوال دوم، پاسخ منفیه
موفق باشید