مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کیلومتر شمار خودرو در معامله

با سلام. اینجانب خودروی 206 صندوقدار مدل 1392 را از طریق سایت شرکت ... ... به شرط کارشناسی از طرف شرکت و تضمین سالم بودن خودرو به همه لحاظ در مورخه 98/3/20 خریداری نمودم. طبق تعهد این شرکت و برگه گارانتی که به بنده ارائه داده بودند، طی 7 روز پس از معامله هر موردی بر خلاف گزارش کارشناسی شرکت بوجود بیاید، بنده می توانم موضوع را مطرح کنم و در صورت اثبات، شرکت نسبت دریافت خسارت و یا فسخ معامله اقدام کند. مشکلی که برای بنده پیش آمده اینست که 2 روز پس از معامله و انتقال سند بنام بنده، متوجه شدم که کیلومتر شمار خودروی مذکور دستکاری شده است زیرا در تبلیغات سایت و قولنامه امضا شده مابین طرفین کیلومتر خودرو 92000 کیلومتر ذکر شده است ولی پس از بررسی ها و تستهای تخصصی توسط کارشناسان اهل فن متوجه شدم که کارکرد واقعی خودرو دو برابر میزان اعلام شده در قرارداد است یعنی 186000. بلافاصله با شرکت مذکور تماس گرفتم و مراتب را به آنها اطلاع دادم و نماینده شرکت گفتند که بررسی می کنیم و پس از کارشناسی و قیمت گذاری مجدد، مبلغی را به عنوان خسارت به بنده باز می گردانند. اگر احیانا طرف مقابل زیربار پس دادن مبلغ تعیین نشده نرفت، آیا می توانم اقدام حقوقی نسبت به این قضیه انجام دهم؟ اگر بلی، چه مراحلی را باید طی کنم.
با تشکر از وقت و راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مدت زمانی که شما میتوانید ما به التفاوت را مطالبه کنید فوریت دارد و اگر زمان بگذرد نمیتوانید مطالبه داشته باشید .