مشاوره حقوقی رایگان - درمورد فریب در دنیای مجازی

سلام... من با یه آقایی در فضای مجازی جهت ازدواج آشنا شدم و بعد از مدتی آشنایی مبالغی رو به ایشون قرض دادم ولی ایشون قرض رو به من برنگردوندن الانم گوشیشون خاموشه.... من هیچ مدرکی از ایشون نگرفتم فقط پرینت حسابم که به کارتش منتقل شده هست... من میتونم اقدام قانونی کنم در این رابطه با توجه به اینکه مستنداتی ندارم مثل چک و نوشته و.‌‌‌‌....؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما با پرینت مکالمات چت هایی که انحام دادید و رسید پرداخت میتوانید دادخواست مطالبه بدهید و شماره خط ایشان اگر بنامشان باشد استعلام بگیرید