مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

با سلام. اگر منزلی شامل یک مغازه و طبقه دوم باشد و دارای مالکان مشاعی بوده و بدون اذن یکی از شرکای مشاعی دیگر شرکا طبقه دوم و مغازه را اجاره داده باشند. و یکی از مالکان نیز در طبقه اول ساکن باشد. آیا دادخواست خلع ید مستاجرین و شریک مشاعی. مورد پذیرش دادگاه هست. و اگر نیست چگونه می توان پیگیری قضایی کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام ابتدا باید عدم رضایت خود و عدم تنفیذ اجا ره نامه را اثبات نمایید و متعاقبا خلع ید بخواهید.

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام.بله خلع ید که فرع بر مالکیت است با داشتن سهم مشاع قابل طرح بوده
و بطور کلی هرمالک مشاع برای تصرف درمال مشاع نیازمند اذن یا اجازه ی بقیه ی مااکان بوده در غیر اینصورت تصرف غاصبانه محسوب میگردد