مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام
من مبلغ 450 میلیون به یک خانم برای خرید 2 خونه و ماشین قرض دادم این خانم مبلغ 150 میلیون رو به من پس داده و مبلغ 300 میلیون دیگه رو نداده الان بعد از 1 سال این خانم میگه از من پول نمیخواهی
من فیش واریزی دارم و شاهدم دارم البته فروشنده ملک اونم شاهد است
میخواهم بدونم آیا من میتونم این پول رو پس بگیرم با این مدارکی که دارم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

در دعوای مالی با شهادت دوشاهد قابلیت اثبات دعوا هست اما چون مدرکی دیگری ندارید شاید قاضی محترم فقط شهادت را کافی ندونن بهرحال برای گرفتن حقتون اگر امکان گرفتن پول از اون خانم رو ندارید ظاهرا راهی جز اقامه دعوا ندارید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بعید به نظر می رسد ادعای شما قابل اثبات باشد (مگر خوانده خود اقرار به دین داشته باشد) واریز وجه به حساب دیگران نمی تواند به منزله مدیونیت طرف تان به شما باشد چونکه عکس آن نیز امکان پذیر است ضمن اینکه این گونه ادعاها معمولاً با گواهی شهودی که واجد شرایط شرعی نیست اثبات نمی گردد .

پرسشگر :

اگر بدهکار نیست چرا مبلغ 150 میلیون رو برگشت داده و اینکه این خانم دانشجو هست 500 میلیون از کجا آورده درامد هم نداشته صاحب ملک که اون خونها رو به خانم فروخته اونم شهادت میده کلی شاهد
دارم

یک وکیل

سلام" پاسخ سؤال دوم : در فرض سؤال باید رسید کتبی دائر بر پرداخت قرض الحسنه (به خانمی که در سؤال مشخص نشده چه نسبتی با شما دارد که حاضر شده اید بدون اخذ رسید کتبی ، به وی مبلغ 450 میلیون تومان بپردازید و حالا که با ایشان به مشکل برخورده اید تقاضای عودت و استرداد مبالغ پرداختی را دارید) داشته باشید تا بتوانید به سهولت ادعای خود را در مرجع قضایی صالح اثبات نمائید وگرنه اثبات ادعای شما با شهودی که فاقد وصف شرعی عدالت باشند متعسر و دشوار به نظر می رسد . کما اینکه کم نیستند اشخاصی که حتی در طول یک شبانه روز تراکنش های مالی زیادی دارند آیا این تراکنش های مالی دلیلی بر بدهکاری فرد مورد نظر به اشخاصی که به حسابش وجه واریز نموده اند می باشد !!!؟ در فرض سؤال هر فردی که مدعی است باید با ادله اثبات دعوی اطمینان آور ادعای خود را ثابت نماید ضمن اینکه ما با شما مباحثه و جدل حقوقی نداریم اگر فکر می کنید بدون اقرار طرف تان به دریافت قرض و داشتن بدهی به شما و ارائه ادله محکمه پسند می توانید در طرح و اثبات دعوی پیروز شوید لحظه ای درنگ نفرمائید !