مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی

آیا با مدرک تحصیلی سطح دوحوزه که میشه در آزمونهای وکالت و قضاوت شرکت کرد، با همین مدرک (سطح دوحوزه) میشه به عنوان کارشناس حقوقی در ادارات و مؤسسات فعالیت کرد؟ اگه میشه طبق کدوم قانون؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اطلاق عنوان کارشناس حقوقی در ادارات و موسسات ربط چندانی به مدرک تحصیلی ندارد. مثلا ممکن است در یک اداره با دیپلم در رشته ای بی ربط به شما عنوان کارشناس حقوقی بدهند و در جایی دیگری با مدرک دکتری حقوق همین عنوان را به شما بدهند!