مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بار سومم قبول شده و جلب دارم

باسلام و خسته نباشید.
در پرونده چک در شورا محکوم شده ام و بعد از سه بار اعسارم قبول و محکوم به پرداخت یک سوم پیش و ماهی 1میلیون شدم که واقعا در توانم نیست و یک ماه است جلب من صادر شده.
حال سوال من اینجاست. آیا وقتی که مهلت اعتراض به رای قبولی اعسار دارم میتوانم با گذاشتن پروانه کسب از جلب و زندانی رفتن جلوگیری کنم چون شورا بهم میگن باید مبلغ مغاد اعسارت رو بپردازی و تسلیم به رای بدی تا جلب برداشته شه که در توان ندارم اصلا..
الان راهکار من چیست زندان بروم؟ رای اعسارمم قطعی نیست هنوز10روز مونده
جلب من هم دست طلبکار به درب خانمم با مامور مراجعه کرده یکبار
باتشکر از زحماتتون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

می توانید موقتا به رأی غیرقطعی اعتراض کنید. قاعدتا اگر رآی قطعی نشده باشد نباید حکم جلب صادر می شد.