مشاوره حقوقی رایگان - شرايط عدم فسخ قرارداد

باسلام
اول سپاس فراوان که وقت گرانقدر خود را صرف سوالات بنده ميکنيد
اجرتان با خداوند متعال
سوال بنده اينست که پارسال همسر بنده يک واحد آپارتمان پيش خريد کردند و بعد از چند ماه واحد پيش خريد شده را به عنوان مهريه به نام من قولنامه کردند و مجموعا چهار چک به فروشنده که همان سازنده ميباشد دادند و دوتا از چکهايشان را پاس کردند و چک سوم را چون شروع بکار نکرده بودند همسرم پاس نکردند با توجه به اينکه در قولنامه ذکر شده اگر هر کدام از چکهای فروشنده پاس نشود معامله فسخ ميباشد آيا اين شرايط فسخ باتوجه به اينکه واحد به من واگذار شده شامل من هم ميشود؟؟
بايد چکار کنيم که فسخ باطل شود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله وقتی معامله اولیه فسخ شود ایادی ماقبل را هم تحت شعاع قرار میدهد. و مالک می تواند ملکش را در دست هر کس باشد بخواهد