مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط صاحب سند

درود و خسته نباشید.
بنده حدود چند ماه پیش خودرویی و از شخصی خریداری کردم که سند و پلاک به نامش نبود و طرف بخر بفروش بنگاه بود. کل پولشان را طی چند فقره چک به مام شخص فروشنده پرداخت کردم و چک اخر را مبلغ یک و پانصد نگه داشتم برای سند زدن.
از پارسال من و سرکار گذاشتند و سند و پلاک انتقال ندادن. امروز به صاحب سند و پلاک تماس گرفتم و گفت که حکم توقیف گرفته و از خریدار قبلی طلب داره. در برگه توقیف هم ذکر شده توقیف فیزیکی خودرو.
با اینکه من کل پول و به دلال پرداخت کردم و شاهد و مدرک و قولنامه دستی هم دارم.
در ضمن کل مدارک خودرو اعم از برگه کمپانی و برگ سبز و تمام مدارک از زمان تولید خودرو تا الان در دست بنده است.
حالا باید چکار کنم ؟
خودرو به پارکینگ نرفته و دست بنده است.
هیچ کسی هم پاسخگو نیست به بنده.

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا اگر ممکن است بنده حقیر و راهنمایی فرمایید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست الزام به انتقال سند علیه ایادی ماقبل و صاحب سند