مشاوره حقوقی رایگان - با سلام خدمت شما.

موتور سیکلت من سال پیش همین موقع توقیف شده و چون پلاک مفقود شده نتوانستم ترخیص کنم. از فروشنده خواستم که صاحب سند رو پیدا کنه برای انتقال سند ولی ایشان از انتقال سند به اسم من امتناع میکند. خود فروشنده هم قولنامه ای خریده دوبار قبلتر از کسی که به من فروخته موتور قولنامه ای فروخته شده. چیکار میشه کرد. آیا خسارت این مدت که موتور تو پارکینگ بوده رو هم میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام میبایست طرح دعوا علیه ایادی ماقبل تا به کسی که سند بنام وی هست کنید