مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع

سلام
چند روز پیش دادگاه اعسار مهریه داشتم وقتی دادخواستم ارائه دادم وکیل زوجه اعلام کرد تمام شکایتارو از اداره ثبت پس گرفته حتی مسدود کردن حسابها پس گرفتن درصورتی که من چیزی به نام نیت قاضی اعلام کرد وقتی که شکایتی نیست من نمیتونم به پرونده رسیدگی کنم حتی شهود من و هم نخواستن و نکته جالب اینه زوجه با شهود اومده بود دلیل ایکارشونو اصلا نمیفهمم اگر پس گرفتی پس چرا شهود آوردی
تا امروز پیام آمد که رای صادر شده رفتم پیگیری کردم قرار عدم استماع صادر شده
میشه لطفا منو راهنمایی کنید واقعا نمیدونم چی ذهنشون هست این کار کردن و ممکنه چه کاری بر علیه من انجام بدن
ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

قاضی به شهادت شهود استناد کرده و احتمالا وکیل زوجه حس کرده شهادت شهود کفایت می کند و نیازی به سایر دلایل و مدارک ندارد.