مشاوره حقوقی رایگان - چک

بنده روی یک چک اقدام کردم اما در جلسه اول دادگاه به دلیل پیدا کردن آدرس صاحب چک یک وقت دیگه ای اعلام شد و به من ده روز وقت دادند آدرس صاحب چک را اصلاح کنم اما نتوانستم حالا در جلسه بعدی دادگاه پرونده به دلیل نبودن آدرس صاحب چک مختومه شده است. سوال بنده این است که دوباره می توانم روی این چک اقدام بکنم یا نه؟

پاسخ ها :

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

باسلام
بله امکان طرح مجدد. پرونده وجود دارد. و. ظاهرا دادگاه در پرونده به دلیل عدم رفع نقض در. مهلت مقرر(مهلت ده روزه)قرار. رد دعوی صادر. نموده که مورد. امر. مختومه نمیباشد.و و. امکان طرح مجدد. با آدرس جدید یا اعلام مجهول المکانی خوانده وجود. دارد

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

باسلام بله امکان طرح مجدد. پرونده وجود دارد. و. ظاهرا دادگاه در پرونده به دلیل عدم رفع نقض در. مهلت مقرر(مهلت ده روزه)قرار. رد دعوی صادر. نموده که مورد. امر. مختومه نمیباشد.و و. امکان طرح مجدد. با آدرس جدید یا اعلام مجهول المکانی خوانده وجود. دارد