مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک کردن

با عرض سلام اینجانب حدود 8 سال پیش یه موتور فروختم هنوز پلاکش عوض نشده و من هیچ گونه مدرکی برای موتور ندارم همه رو گم کرده ام حتی نمیدونم کدوم محضر خونه رفتم وکالت دادم (مبایعه نامه هم حتی ندارم) به اداره ثبت و اسناد و کانون وکلای دفتر دارها رفتم کمکی بهم نکردن دادسرا شکایت کردم از اونجا به پلیس راهبر رفتم بعد شورای حل اختلاف تعویض پلاک خیابان زنجان پلیس الکترونیک قضایی هیچکدوم جواب ندادن فقط پلاک موتور رو استعلام گرفتم بنام من هست سند سبز هم بنام منه حالا من باید چکار کنم این پلاک فک شه تو رو خدا راهنماییم کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دعوای فک پلاک والزام به تنظیم سند وتوقیف موتور مطرح کنید