مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام، پدر من به عنوان ارث یه قطعه زمین بهم داد به هزینه شوهرم وامی که گرفت یه خونه ساختیم الان که پشیمون شده از پدرم میخواد پول ساخت و سازو بهش برگردونه در صورتی که اون زمین پدرم به من داده و آب و برق به اسم منه منم نمیخوام زمینمو از دست بدم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بستگی دارد قطعه زمین سند داشته یا نداشته به نام چه کسی است و ... آیا وام روی سند زمین گرفته شده و ... بهتر است با مدارک حضوری به دفتر یک وکیل مراجعه کنید.