مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای طلاق

سلام ببخشید رای دادگاه بدوی و تجدیدنظر در مورد طلاق به نفع من و زن هستم داده شده و الان پرونده به دیوان عالی کشور برای فرجام خواهی رفته .... چون رای دادگاه بدوی و تجدیدنظر با من بوده آیا امکان نقض رای در دیوان عالی کشور وجود دارد چون دلیل تازه ای نیاورده ..... سوال دومم اینکه معمولا رای دیوان تا کی صادر میشود چقدر طول میکشه تا بیاد؟ ممنونم.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام اگر مدرک جدید نیاوردن احتمال ان کمه اما امکانش هم وجود داره چون بستگی به نظرات قضات داره وبصورت قطعی نمیشه پیش بینی کرد وطول کشیدن ان هم معمولا چون بستگی داره کدوم شعبه بره وچند پرونده جلوتر از پرونده شما باشه هم قابل پیش بینی نیست اما احتمالا چهار وپنج ماه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر دلیلی وجود داشته باشد احتمال نقض هست و عموما 6 ماه به طول می انجامد