مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک قبل از بنام شدن

زمین کشاورزی بمساحت حدود 5هکتار بصورت سند تکبرگ مشاعی درمورخه 25/12/82 با پرداخت آخرین قسط بنام فرد شده است نامبرده 3روز قبل از آخرین پرداخت بخشی از زمین را بصورت قولنامه ای مشاور املاک به فرد دیگری واگذار کرده با توجه به اینکه در سند تکبرگی قید شده تا پرداخت آخرین قسط حق انتقال تمام یا بخشی از آن را نداشته آیا این قولنامه معتبراست ؟ اگر نه خریداران دست چندم چکار باید بکنند؟ با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مراد زمان اقدام قانونی و عدم انجام تعهد است نه در طول زمان از این رو اقدام ایشان منافاتی با مالکیت نامبرده ندارد.
و قولناه اعتبار دارد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.