مشاوره حقوقی رایگان - عدم اتمام پروژه توسط مدیران تعاونی مسکن مهر

با سلام و خدا قوت بنده عضو تعاونی مسکن مهر شماره 20 سبزوار هستم متاسفانه مدیر عامل و هیات مدیره تعاونی پس از گذشت ده سال از تاسیس تعاونی موفق به اتمام کار و اریه سند واحدها به اعضا نشده اند با توجه به اینکه وام های دریافتی در تعاونی که جمعا مبلغ حدود پنج و نیم میلیارد تومن از بانک صادرات بوده و شرط بانک برای پرداخت اقساط بیست و پنج میلیون وام برای هر واحد ارایه سند تمامی 235 واحد مسکونی از طرف تعاونی می باشد لذا هنوز اینجانبان موفق به پرداخت اقساط نشده ایم و با توجه اظهارات بانک به وام هر واحد تاکنون مبلغ شانزده میلیون تومان جریمه تعلق گرفته است راهنمایی بفرمایید با چه عنوانی می توانیم از مدیر عامل و هیات مدیره شکایت نماییم. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام در سریعترین زمان با وکیل جامع الشرایط تماس حاصل و پرونده را به سمع و نظر ایشان برسانید