مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام پدرم خانه ای را به من صلح عمری کردند بدون هیچ شرط و شروطی. بعد از 9سال من از ایشان خواستم که ملک را بفروشم و ایشان بدون هیچ مخالفتی قبول کردند و حتی قولنامه فروش را خودشان بین من و خریدار نوشتند و بعنوان شاهد امضا کردند و در کمال صحت و سلامت هم به دفترخانه امدند و برای فروش امضا کردند اما اکنون که یکماه گذشته ادعای طلب از من که یک زن بی سرپرست با دو فرزند هستم دارند و حتی تهدید به شکایت و آبروریزی کرده اند میخواهم بدانم میتوانند به زور این پول که مقدار زیادی از پول خرید ملک را هم خودم داده بودم از من بگیرند؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید متن قرارداد های شما خوانده شود ولی با صرف اطلاعات شما بله پدر میتوانند مطالبه ثمن را از شما بکنند چرا که مالکیت در صلح عمری پس از فوت پدر برای شما محقق میشود و نه پیش از آن