مشاوره حقوقی رایگان - خانه

سلام و عرض خسته نباشید. پنج دانشجو هستیم که در بند قراداد اجاره ذکر کردیم در صورت قصد تخلیه باید دانشجو یا کسی را جای خودمان جایگزین کنیم و قرارداد فسخ میشود. تعدادی دانشجو پیدا کردیم که برای برج 4 یعنی دو ماه قبل از موعد قرارداد ما میخواهند خانه را قولنامه کنند. صاحب خانه راضی نمیشود. و بخاطر اینکه سه ماه در سال آینده خانه اش را بدون مستاجر نگذارد. قیمتی را به آنها گفته که خانه نمی ارزد و قصد دبه کردن دارد. بنظر شما از راه قانونی این کار را دنبال کنیم؟ لطفا ما را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی توانید و باید بر اساس قرارداد پیش روید مگر به تراضی و رضایت موجر