مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اجاره ازدواج مجدد

همسرم 5سال پیش هم بدون اجازه و اطلاع خونه و بچه رو رها کرد و رفت و مهریه اش را به اجرا گذاشت من هم عدم تمکین زدم و دادگاه تمکین همسرم را تأیید کرد و حکم قطعی صادر شد پس از صدور رای همسرم از شکایتش صرف نظر کرد و به منزل بازگشت
سال گذشته دوباره کارش رو تکرار کرد من هم 2بار اظهارنامه فرستادم در ادامه برای عدم‌ تمکین به دادگاه مراجعه کردم که گفتن طبق قانون جدید نیازی به عدم‌تمکین نیست همین اظهارنامه ها کفایت میکنند.
با توجه به دختر بچه 9ساله مان که پیش بنده است
حال چگونه می‌شود که از دادگاه اجازه ازدواج مجدد را بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال چونکه همسرتان رأی الزام به تمکین را با مراجعت به منزل به مرحله اجرا درآورده و مجدداً پس از چند مدتی ترک منزل نموده لذا لازم است مجدداً دعوی به طرفیت ایشان به خواسته ترک زندگی مشترک و الزام به تمکین در دادگاه صالح طرح نموده و پس از اثبات ادعا و قطعی شدن حکم یا صدور حکم قطعی دعاوی مزبور ، با استناد به حکم صادره از دادگاه صالح تقاضای صدور اجازه ازدواج مجدد نمائید.

مهدی تقی زاده

جناب آقای مهدی تقی زاده:

زوجه چون در گذشته به منزل مراجعت نموده و تمکین کرده اند می بایست مجددا برای ترک منزل ایشان ابتدائا اظهار نامه ارسال کنید سپس در صورت عدم مراجعت زوجه به منزل، دعوای الزام زوجه به تمکین رو مطرح کنید.در صورت عدم تمکین میتوانید صدور حکم بر ازدواج مجدد رو از دادگاه بخواهید.
اینکه گفته اند طبق قانون جدید نیازی به دعوی تمکین نیست و صرف ارسال اظهار نامه کفایت میکند حرف منطقی و قانونی نیست.