مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

باسلام
من مستاجر یه آقایی بودیم خرداد ماه قراردادمون تموم شد قرارداد بنام پدرم بوده، پس از اتمام قرارداد 2 ماه توافقی باز اونجا نشستیم و سپس تخلیه کردیم و ایشان از پرداخت پول رهن امتناع کردند، پس از 2 ماه از تخلیه با کلی تماس و رفتن در خونه طرف، مبلغی پول را دادن و مابقی را ندادن.
یه شب من برای گرفتن طلب به در خونه صاحب خونه رفتم.
خانوم ایشون دم در گفتن چرا اومدین در خونه، سپس صاحب خونه حرف زدن با من، با یه چوب به من حمله ور شدن و بعد از توهین و فحاشی سرم را شکوند و روی دست و پا هم جای ضربات چوب هست،
همچنین بعد از آمدن پلیس، در حضور پلیس نیز بمن حمله کرده و فحش داد.
الان ایشون رفته پزشک قانونی شکایت کرده، لطفا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

سيدعلي  رضوي اناري

جناب آقای سيدعلي رضوي اناري :

1. باتوجه به ماده 156 قانون مدنی شما می توانستید بدون مراجعه به درب منزل ایشان مسئله را با اظهارنامه پیگیری کنید 2.مراجعه حضرتعالی به درب منزل وی به هیچ وجه وجه قانونی ندارد و قابل توجیح نمی باشد3. توهین و فحاشی در هیچ جا فعل مناسبی نیست و قابل پیگیری است در صورتیکه که صحت و سقم آن توسط شهود و گزارش مأمورین انتظامی تآیید شده باشد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال وقتی قبل از دریافت تمام قرض الحسنه (پول پیش) اجاره ملک توسط پدرتان از مؤجر ، مورد اجاره را تخلیه می نمائید بدیهی است با مشکل مواجه می شوید و ادعایتان رد خواهد شد ! برای دریافت باقیمانده قرض الحسنه مزبور که شما سمتی در دریافت آن نداشته اید مگر پدرتان به عنوان مستأجر ، راه حل آن مراجعه به درب منزل مؤجر آنهم به تنهایی چاره کار نبوده است و در صورت داشتن سند و مدرکی دال بر باقی بودن قسمتی از قرض الحسنه نزد مؤجر ، پدرتان به عنوان مستأجر می تواند در مرجع صالح قضایی طرح دعوی استرداد باقیمانده قرض الحسنه را نمایند و اگر جرم فحاشی و ضرب و جرم عمدی نیز بر علیه شما اتفاق افتاده می توانید با در دست داشتن گزارش پلیس یا شهادت نامه شهود واجد شرایط ، شکایت خود را به اثبات برسانید.