مشاوره حقوقی رایگان - بازیکن سابق تیم ...

من ... ... بازيکن سابق امید .... تهران که 3فصل قرارداد بستم ولی به دلایل مصدومیت نتونستم حاضر بشم و اونا منو اخراج کردند و هیچ گونه مبلغی به بنده ندادند و مدارک ها و قراردادم رو هم گم کردند به نظر شما باید چه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال وقتی نه قرارداد مکتوبی در اختیار دارید و به علت مصدومیت از ابتدای فصل نه در تمرینات تیم شرکت داشته اید و نه در خدمت تیم بوده اید ، ادعای مطالبه دستمزد بابت زحمت نکشیده و عرق نریخته چیست !؟

یک وکیل

ادامه از متن قبل - در فرض سؤال اگر قرارداد مکتوب هم در اختیار داشتید و آغاز مصدومیت شما هم قبل از شروع تمرینات فصل جدید می بود از لحاظ اخلاقی و وجدانی بهترین روش تعامل با باشگاه ، تفاسخ و اقاله قرارداد منعقده می بود .

پرسشگر :

من 8بازي ودر حین بازی مصدوم شدم

یک وکیل

سلام
چنانچه بتوانید ثابت کنین بازیکن باشگاه بوده و حتی تمرین نکرده یا به قول دوستمان عرق هم نریخته اید می توانین از باشگاه شکایت نمایید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرین

یک وکیل

پاسخ به سؤال دوم : به نظر می رسد به تمام متن پاسخ قبلی توجّه کافی مبذول نداشته اید . اگر قرارداد مکتوب داشتید ، قرارداد شما می بایست در هیئت فوتبال استان مربوطه ثبت و نسخه ای از آن ضبط می شد . متأسفانه بدون قرارداد کتبی امکان اثبات شما متعسر و دشوار و شاید غیر ممکن باشد .