مشاوره حقوقی رایگان - خانه مادر بزرگ

سلام. مادر بزرگم در حیات است و بالای 80 سال دارد و سند آن خانه به اسم مادر بزرگم است. مادر بزرگم فقط یکی دختر داشت که ان هم مادر ما هست که فوت کرده. حالا ما چهارتا برادر و یکی خواهر هستیم که دو تا از این بچه ها از پدر صوا هستیم مادر یک جا هستیم. حالا مادر بزرگم در خانه خویش است با دو تا برادرم. آیا آنها می توانن خانه مادر بزرگ را با هر ترفندی سند خانه را به نام کس دیگری در بیارن ممنون میشم جواب من بدین متشکرم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مادربزرگت می تونه به هرکسی خواست بفروشه، اگر غیر این باشد معامله قابل ابطال است