مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

چند سال قبل زمینی در دو قطعه از شخصی طبق مبایعه نامه عادی خریداری و قیمت کل زمین را نقداً پرداخت و اقرار به دریافت کل آن را نموده. متاسفانه با ظهور مالک جدید که ادعا میکند زمین مال من بوده و در ید تصرف آن شخص میباشد. لطفا راهنمایی نمایید. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" طرح شکایت کیفری فروش مال غیر بر علیه فروشنده و متصرف

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر فرد جدید سند مسلم الصدور داشته باشدایشان مالک و شما می توانید به جرم انتقال و یا فروش مال غیر حسب مورد در دادگاه صالحه اقامه دعوی نمایید
اما با عنایت به تخخصصی بودن موضوع حتما از خدمات وکلای مجرب بهره مند و احدی از ایشان را به استخدام خویش درآورید
می توانید در این خصوص با بنده و یا همکاران محترم دادراهه تماس حاصل نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.