مشاوره حقوقی رایگان - برای کلاهبرداری نقطه زن

سلام بنده از یه نفر خونه خریدم قولنامه ای در تهران جنوب شهر مقداری نصف پول را به ایشان پرداخت کردم و الباقی را قرار بود موقع تحویل به ایشان پرداخت کنم ولی ایشان که خونه را برای من فروخته بود خونه مال غیر بوده است و خونه مردم را برای من فروخته است ایا میتونم از دادگاه درخواست دریابی نقطه زن تلفن طرف را کنم یا نه و من چیزی از او دارم وقت شماره تلفن اوست هر چی زنگ میزنم جواب نمیده ولی گوشیش روشنه

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

بله
با دستور دادگاه و تایید رییس دادگستری میتونید طرف را ردیابی کنید