مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و مهریه

با عرض سلام و ادب خدمت شما متخصصین ارجمند.
بنده بابت یکسری از اختلافات خواستار طلاق خانمم هستم و هنوز هیچ اقدام قانونی نکرده ام.
بنده اموالی دارم که نمیخواهم همسرم به عنوان مهریه ازم مطالبه کنه و میخواهم به صورت قسطی پرداخت کنم چون بنده کارمند هستم و حقوقم تقریبا سه میلیون و دویست هزار تومان هست که اگر اموالم را از دست بدهم دیگر نمیتوانم بهشون برسم.
میخواستم از شما بزرگواران بپرسم آیا میتوانم اموالی که دارم را به نام خواهر و یا برادارانم بزنم و بعد اقدام به طلاق کنم؟؟
چند وقت قبل از اقدام قانونی برای طلاق میبایست اموالم به نامم نباشه که نتواند اموالم را ازم بگیرد؟؟(چه فاصله زمانی مناسبه)؟؟
مهریه خانمم صدوچهارده سکه است، آیا عین صدوچهارده سکه باید پرداخت شود؟، چون شنیده‌ام بیش از صد سکه اجبار نیست.
اموال بنده هم سه دانگ واحد مسکونی (قولنامه ای بدون کد رهگیری) که سه دانگ به نام همسرم و سه دانگ دیگر به نام خودم هست، یک دستگاه خودرو پراید که به نام بنده هست، یک باغچه به مبلغ سیصد میلیون تومان (قولنامه‌ای بدون کد رهگیری) که این هم به نام بنده هست، میباشد.
از راهنماییتان صمیمانه سپاسگذارم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامی توانید تاقبل از توقیف یاصدورحکم قطعی محکومیت دادگاه هرگونه تصرفی دردارایی واموالتان کنید مطالبه مهریه سکه یامعادل ان بیش از 110سکه مشروط به اثبات ملایت زوج است یعنی بیش از110سکه رازوجه باید دردادگاه اثبات کندکه زوج توانایی پرداخت دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در صورت نیاز تماس بگیرید