مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیفی خودرو

اگر شخصی توقیفی خودروش از طرف دستور قضایی امدہ باشد و خودرو خوابیدہ باشد بہ ہمین دلیل یہ وکالت کاری بہ شخص دیگری دادہ باشد کہ اون شخص تونستہ باشہ خودرو را رفع توقیفی شو اڑ دادگاہ گرفتہ باشد ولی قبض پارکینگ بناہملیون شخص اولی ٹبت شدہ باشد ایا شخص دوم میتواند ماشین و ترخیص کند و اگر ہمان شخص اول کہ مشکل قضایی داشتہ و قبض پارکینگ بنامش ٹبت بودہ اگر خودش ماشین و ترخیص کند دوبارہ ماشین توقیف میشہ خیلی ممنون اڑ راهنمایی شما

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر قاضی رفع توقیف داده باشد و فرد وکالت داده باشد با استناد به وکالت و حکم قاضی قاعدتا می تواند.

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن عزیز
تایپ شما مشکل داره و سئوال مشخص نیست.
دوباره مطرح کن.
موفق باشید