مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

سلام. ما در روستا زندگی میکنیم و طبق معمول شغل اصلی ما کشاورزی است. بنده از زمانیکه یادم میاد تا سن 25 سالی کارهای کشاورزی انجام دادم. بنحوی که پنج سال اواخر کل مزارع پدرم را که حدود بیست هکتار است به تنهایی اداره کرده بدون نفع شخصی، درحالیکه بقیه فرزندان هرزمان کاری انجام دادن بقول معروف بصورت نصف ای نصف محصول را صاحب شدن و در زمان زحمت کشیدنهای بنده مقداری زمین و اب کشاورزی خریداری شد البته بنام پدرم و مستقیم از حاصل زحمات بنده بود حال تعدادی از فرزندان ارشد جمع شده و مزارع را بنحوی که دوست دارن تقسیم کردن و دادن پدرم امضا کرده بدون اطلاع بنده و یکی دو فرزند دیگر، پدرم در قید حیات است. بجز اینکه خدا بهتر حسابرس است و بالای سرمان،ب لحاظ حقوقی این سند و تقسیم دارای اعتبار هست. ممنون راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سیدمحمد حسن زاده یاسمنی

جناب آقای سیدمحمد حسن زاده یاسمنی :

سلام، چون پدر شما در زمان حیات این تقسیم نامه را تنظیم نموده و در این زمان اختیار اموال خویش را داشته، این تقسیم نامه صحیح و نافذ است.. اما شما هم میتوانید دادخواستی مبنی بر مطالبه دسترنج به دادگاههای حقوقی ارائه دهید.