مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بر روی پلاک

با سلام بنده دو سال پیش ماشینم رو به دوستم فروختم بدون هیچ قولنامه و تعویض پلاکی. بعد از گذشت دو سال و اعتراضات من به ایشان هنوز هیچ اقدامی برای تعویض پلاک انجام ندادند. سوالم اینه که من الان چطور میتونم ماشین رو توقیف کنم و آیا میتوانم بر روی خودرو ادعای مالکیت بکنم؟

پاسخ ها :

سیدمحمد حسن زاده یاسمنی

جناب آقای سیدمحمد حسن زاده یاسمنی :

چون قولنامه موجود نیست فقط به استتناد شاهد و پرینت حساب مبنی بر واریز وجه ثمن خودرو از طرف دوستتان به حساب شما و اثبات وقوع بیع خودرو، دادخواست فک پلاک به دادگاههای حقوقی ارائه دهید.