مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با عرض سلام ما پانصد متر زمین خریدیم قبل از خریدنمون یه طرف همسایه اش شیب آب خانه اش رو گذاشته رو زمین ما و حتی پنجره هم گذاشته ولی یه وجب زمین نداره تو طرف ما اینو چیکار کنیم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تصورمی کنم که این موضوع مربوط به شهرداری میشود،لیکن اگربرابرنقشه های شهرداری طرف مقابل شما رفع مانع نکرد،می توانید با عنوان مزاحمت ازهمسایه خویش شکایت کنید.موفق باشید