مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی (نئوپان) و محصور کردن مسیر راه پله طبقه منفی 80

با سلام
بنده 6 سال پیش واحد منفی 80 ساختمانی دارای یک طبقه منفی 80 و دو طبقه روی آنرا خریداری کرده ام و با توجه به آنکه درب ساختمان 2 عدد و یکی ورودی طبقه منفی 80 و دیگری ورودی دو طبقه بالا بوده است بین دو درب را با نئوپان جدا کرده ام و به دلیل آنکه از درب حیاط استفاده می کنم از آن فضا عموما به عنوان قرار دادن خرت و پرت استفاده کرده ام لازم به ذکر است سرویس بهداشتی واحد من زیر راه پله بوده و دلیل جداسازی توسط نئوپان آن بوده است که فضای رفت و آمد به سرویس بهداشتی از دید محصور گردد. 3 سال پیش واحد دوم به فروش رسید و شخص خریدار ادعا میکند (لج بازی) که نئوپان باید برداشته شود. آیا این حق برای ایشان است؟ آیا با توجه به آنکه سازنده ساختمان 2 درب برای ورود طراحی کرده بوده و یک درب منحصرا محل رفت و آمد طبقه منفی 80 بوده و با توجه به آنکه سرویس بهداشتی خارج از واحد بوده آیا حقی بر بنده می باشد که ورودی منفی 80 را جدا کرده ام یا باید روش تفکیک به گونه ای دیگر باشد یا ...؟

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام اگر راه اختصاصی باشدمانعی ندارد که احتمالا اینطور نیست.. چنانچه راه پله جزومشاعات باشد عمل شما خلاف قانون بوده ومیبایست دیوار نصب شده را جمع اوری کنید .