مشاوره حقوقی رایگان - تجهیزات ماهواره

سلام استاد گرامی تقریبا بیست روز پیش تعدادی وسایل ماهواره که قیمت ان به ده میلیون تومان هم نمیرسید از ماشین من کشف کردند در بازپرسی وسایل رو به گمرک فرستادند که متاسفانه مبلغی غیر واقعی بیش از ده میلیون تومان برای ان صادر کردن در کیفرخواست بازپرسی ماشینم را که به نام خودم هم نیست و امانت گرفته بودم از کسی توقیف کردند و خودم را با فیش حقوقی ازاد کردند سوالم اینست که ایا در دادگاه به استناد اینکه ماشین به نام خودم نیست امکان رفع توقیف خودرو هست یا نه؟ ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن عزیز
کار بسیار سختیه چون باید ثابت کنید که ماشین امانت بوده و وسیله ارتکاب جرم نبوده.
موفق باشید