مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حریم و بستر رودخانه

باسلام. پدر بنده ملکی را که بصورت قهوه خانه و باغ به متراژ 2200 متر در سال 45 بصورت قولنامه ای خریداری نموده و در سال 82 مادر این ملک را از پدرم خریداری نموده و ملک حاضر در کنار رودخانه می باشد و از آن زمان کوچکترین دخل و تصرفی در حریم و بستر رودخانه صورت نگرفته. بصورتی که درخت های 50 ساله بعد از دیوار ملک بنده نمایانگر این می باشد که از گذشته به حریم یا بستر هیچ تجاوزی نشده است. حال کارشناسی از طرف وزارت نیرو بستر رودخانه رو 1670متر در مورد ملک نامبرده مشخص نموده که کلا ملک بعد از قدمتی نزدیک به یک قرن جزء بستر می باشد و به دادگاه معرفی نموده اند. البته فعلا پرونده در بازپرسی می باشد و قرار است شنبه به شعبه مورد نظر مراجعه نمایم. ازتون ممنون میشم راهنمایی لازم رو در جهت حضور در بازپرسی و جهت پاسخ به سوالات بازپرس نمایید. ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون تخصصي است بدون بررسي مدارك و نظريه كارشناس رسمي دادگستري امكان پاسخگويي نيست