مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده

ببخشید من تازه صاحب فرزند پسر شدم مادر زنم دعوا راه انداخته فرزندمم برده تا چند سال بچه مال اون خانواده هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سؤال" اگر در فرض سؤال منظورتان اینست که حضانت طفل تا چند سالگى بر عهده مادر است ؟ پاسخ کلی آن تا 7 سالگى است .

یک وکیل

تا 7 سال حضانت فرزند شما با همسرتان می باشد و شما می توانید از دادگاه تقاضای ملاقات طفل و الزام به تمکین همسرتان را بخواهید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سؤال گویانیست مادرزن که نمی تواند بچه راببرد،بنابراین منظورتان این است که خانم شما منزل راترک کرده وطبعا بچه شیرخوار راهمراه خودبرده ، بایداول اقداماتی راعلیه همسرتان درجهت تمکین داشته باشید تابعدامحکوم به پرداخت نفقه همسروفرزند،اجرت المثل و...نشوید.موفق باشید