مشاوره حقوقی رایگان - آیا بیمه بدنه حتما می بایست به نام مالک خودرو صادر شود ؟

درود
آیا بیمه بدنه حتما می بایست به نام مالک خودرو صادر شود ؟
اگر به نام شخص دیگری صادر شود فاقد اعتبار است و یا مشکلی ندارد ؟

من بیمه نامه ای گرفتم که دفتر بیمه به اشتباه با اینکه تاکید کرده بودم مالک خودرو را به عنوان ذینفع قرار داده و من رو به عنوان بیمه گذار

آیا این اوکی هست و یا مشکل دارد ؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام این موارد در صلاحیت کارشناس بینه است و وکلا در این زمینه تخصصی در پاسخگویی به سوالات ندارند

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
مشکلی نیست. ماشین بیمه میشه نه صاحبش.
موفق باشید

الهام میدانی

سرکار خانم الهام میدانی :

باسلام ذینفع قرار دادن کسی در بیمه نامه به معنی این است که اگر خسارتی به مورد بیمه وارد شد مبلغ خسارت از طرف بیمه به شخص ذینفع پرداخت میشود ولی اعتبار بیمه نامه به قوت خود باقیست .