مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

من در سال 1394بدلیل ضرب وشتم فردی نسبت به بنده ،به دریافت دیه شش میلیون از طرف قاضی حکم گرفتم ولی تابه حال هیچ خبری از پرداخت آن نشد آیا برای دریافت میتوانم اقدام کنم وچگونه لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " با توجه به اینکه از تاریخ وقوع جنایت ، محکوم علیه به مدت یکسال قمری مهلت داشته تا دیه جنایت عمدی را بپردازد و در حال حاضر به نظر می رسد مهلت قانونی مذکور منقضی شده باشد ، می توانید با توقیف اموال بلامعارض وی ، محکوم به را استیفاء نمائید .

یک وکیل

سلام. چنانچه اموالی از ایشان میشناسید از طریق شعبه مربوطه توقیف نمایید در غیر اینصورت تقاضای استعلام اموال وی از طریق اداره ثبت, بانک مرکزی و راهور ناجا نمایید و اگر باز هم مالی از ایشان بدست نیامد تقاضای جلب وی را نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باحکمی که داریدبه اجرای احکام همان دادگاه مراجعه کنیدوتقاضای اجرای حکم واخذدیه برابردادنامه راداشته باشید.موفق باشید