مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه مشاوره و وکالت برای خرید واحد مسکونی

سلام

بنده تصمیم دارم یک باب خانه مسکونی یا زمین در منطقه چمستان - آمل خریداری کنم اما چون این اولین بار است که ملک خرید میکنم و به امور قانونی و مسائل حقوقی مرتبط با آن آشنا نیستم میخواستم تمام امور مربوط به خرید ملک، اعم از بررسی صحت و سقم اسناد و مدارک فروشنده، تنظیم قرارداد و ثبت و انتقال نهایی اسناد ملک را از طریق یک وکیل به انجام برسانم تا از هرگونه اشتباه و یا زیان مالی جلوگیری کنم. حداکثر هزینه این نوع خدمات چقدر میتواند باشد و چگونه محاسبه میشود؟

تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی شما می توانید درخواست پذیرش وکالت خود را در قسمت «وکیل میخواهم» وبسایت ثبت کنید. وکلای متخصص در زمینه مورد نظر پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد.

یک وکیل

سلام : پیشنهاد می شود خواسته خود را با یکی از وکلای دادگستری محترم عضو افتخاری درگاه الکترونیکی دادراه و یا وکیل دادگستری خارج از این درگاه که مقیم شهرستان آمل باشد و با منطقه محل وقوع ملک و امور ملکی آشنائی کامل و تجربه کافی داشته باشد مذاکره نمائید .