مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

باسلام و احترام
اینجانب سال 92یک آپارتمان پیش خرید کردم من از سازنده خریدم که صاحب ملک هم زیر مبایعه نامه منو امضا کردن الان بعد از چند سال که این دو نفر با هم به مشکل خوردن حاضر نیستن که پایان کار بگیرن الان من باید چی کار بکنم آیا به حقم میرسم یا نه
ضمنا این دو نفر هم از یکدیگر شکایت کردن
ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.بله.ابتدااظهارنامه بدین

یک وکیل

سلام " در حال حاضر که به دلیل عدم اتمام ساختمان ، هنوز اسناد تفکیکی آپارتمانها صادر نشده ، الزام فروشنده به انجام به موقع تعهدات و اخذ پایانکار ساختمانی و مطالبه خسارات پیش بینی و تعیین شده در قرارداد ، راهکار قانونی شماست .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درفرض سؤال برای هردونفردادخوست الزام به انجام تعهدوفق قرارداد تنظیمی تقدیم کنید.موفق باشید