مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام و خسته نباشید
یه واحد آپارتمان خریدیم. طبقه اول ... کلا ساختمان 7 واحده همه هم سند دارن بعد یکی طبقه همکف یا همون پارکینگ یه واحد درآورده میگن سند داره بعد حیاط کامل جز خونه ایشون میشه و داخل حیاطم داره اتاق درست میکنه ... سوالم اینه که نیمی از پارکینگ به طوری که حیاط کامل گرفته شده واحد درست کردن قانونیه یا نه ... اقدامی میشه کرد یا نه ... ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. ایشان به هیچ وجه نمی توانند بدون رضایت مالکین دیگر واحدها مشاعات ساختمان را متصرف شود. با مراجعه به شهرداری و گزارش خلافی می توانید با حضور ماموران شهرداری جهت تخریب اقدام نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نه حق این کار را ندارند مگر اینکه حضرت عالی تمامی جوانب سوال را در نظر گرفته باشید
بعید است قوانین شهرسازی به این امر جنبه قانونی بدهند